movo

MORE THAN OFFICE
movo ist eine hochwertige und besondere Büromöbelkollektion für das Home Office, die durch ihre Funktionalität und Anpassungsfähigkeit an verschiedenen Räumlichkeiten alle Voraussetzungen für professionelles Arbeiten daheim bietet. Jedes movo-Modell ist frei im Raum zu bewegen, zusammenklappbar und abschließbar sowie mit einer Powerbox und genügend Stauraum ausgestattet. Seit der Einführung der Kollektion im Jahr 2020 wurde movo bereits für ihr einzigartiges und elegantes Design mit mehreren internationalen Preisen ausgezeichnet.


01

Mobiles Büro

Mobil und flexibel einsetzbar und verstaubar - Der Arbeitsplatz ist somit immer dort dort wo man ihn braucht- in einem Büro oder oder auch daheim. Arbeiten ist überall möglich.

02

Klappbares Büro

Bei Bedarf einfach aufklappen- Flexibel und platzsparend - danach zuklappen und abstellen.

03

Abschließbar

Einfach in einen sicheren Ort verwandeln - Unsere verschließbaren Lösungen

04

Voll ausgestattet

Ausgestattet mit Steckdosenleiste und 2 USB Ladestationen

Die Produkte sind geprüft und zertifiziert nach
HRN EN 14073-2: 2008,
HRN EN 14073-3: 2008,
HRN EN 14749: 2016
.

Designer hinter unseren Produkten

Anamaria Burazin Eškinja magistrirala je Produkt dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a prvo poslovno iskustvo stjecala je u globalnoj korporaciji na poslovima uređenja interijera. Sobočanu se pridružila prije sedam godina na poziciji produkt dizajnerice, dok je danas voditeljica Sobočan dizajn studija. U razvoju movo kolekcije inspiriralo me to što će movo proizvodi postati nečiji osobni proizvod. To nije konferencijski stol, sofa ili blagovaonski stol već osobno radno mjesto, koje s nikim ne dijeliš i s kojim se povezuješ. Zato je moralo biti funkcionalno, kvalitetno i šarmantno. I u tome smo uspjeli“, kaže Anamaria.

Mirna Jović je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Kao arhitekt na projektima javne, poslovne i stambene namjene, osam godina radila je u renomiranom arhitektonskom birou. Nakon toga pridružuje se timu Sobočana kao dizajner interijera, a upravo je razvoj kolekcije movo njezino prvo iskustvo u produkt dizajnu. „Vjerujem da se moje višegodišnje iskustvo u inženjerstvu odražava i na moj dizajn – često mi je prioritet funkcionalnost, on mi je bio polazište i kad sam s timom razvijala movo. Upravo to je njegova posebnost koja ga izdvaja na tržištu“, ističe Mirna.