movo

MORE THAN OFFICE
movo is a office furniture collection that, with its functionality and ability to adapt to various spaces, provides all the conditions for professional work. Each movo model is movable, foldable, equiped with power box, storage space and lockable. Since the collection launch in 2020, it has been awarded with multiple, international awards for its unique and elegant design.


01

Movable

Mobile and flexible use - the workplace is therefore always where you need it - in an office or at home. Working is possible everywhere.

02

Foldable

If required, simply unfold - flexible and space-saving - then fold up and put down.

03

Lockable

Simply turn it into a safe place - Our lockable solutions

04

Fully equipped

Equipped with power strip and 2 USB charging stations

The products are tested and certified according to
HRN EN 14073-2: 2008,
HRN EN 14073-3: 2008,
HRN EN 14749: 2016
.

Designers behind our products

Anamaria Burazin Eškinja magistrirala je Produkt dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a prvo poslovno iskustvo stjecala je u globalnoj korporaciji na poslovima uređenja interijera. Sobočanu se pridružila prije sedam godina na poziciji produkt dizajnerice, dok je danas voditeljica Sobočan dizajn studija. U razvoju movo kolekcije inspiriralo me to što će movo proizvodi postati nečiji osobni proizvod. To nije konferencijski stol, sofa ili blagovaonski stol već osobno radno mjesto, koje s nikim ne dijeliš i s kojim se povezuješ. Zato je moralo biti funkcionalno, kvalitetno i šarmantno. I u tome smo uspjeli“, kaže Anamaria.

Mirna Jović je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Kao arhitekt na projektima javne, poslovne i stambene namjene, osam godina radila je u renomiranom arhitektonskom birou. Nakon toga pridružuje se timu Sobočana kao dizajner interijera, a upravo je razvoj kolekcije movo njezino prvo iskustvo u produkt dizajnu. „Vjerujem da se moje višegodišnje iskustvo u inženjerstvu odražava i na moj dizajn – često mi je prioritet funkcionalnost, on mi je bio polazište i kad sam s timom razvijala movo. Upravo to je njegova posebnost koja ga izdvaja na tržištu“, ističe Mirna.